Smuk blonde

Denne smukke, hæklede blonde er perfekt til at give nyt liv til sommerkjolen eller blusen, som du måske ellers ikke ville få brugt. Den er tilpas fleksibel til, at den både kan passes til i halsudskæringens runding og steder, hvor tøjet er lige. Blonden er en opskrift fra gamle dage, som der blot er ændret lidt på. Den er nemmere at hækle end den ser ud til, der er blot 3 rækker at holde styr på.

Hæklet i almindeligt 8/4 bomuldsgarn er blonden ca. 8 cm i diameter. Men både størrelsen og udtrykket ændrer sig meget efter, hvilket garn du bruger, så prøv dig frem. Med forskelligt garn kan den både passe til de fine, tynde sommerkjoler og de tykkere bluser.

Den hækles med lm, km, fm, stm og db-stm.

45,00 kr.

Beskrivelse

Når du køber denne opskrift, får du med det samme en e-mail, hvor der er links til download. Du kan downloade to forskellige PDF’er i forskelligt format. Det er den samme opskrift, som kommer i både A4-format til print/PC og i et mobilvenligt format.

Opretter du en konto, finder du nemt tilbage til de opskrifter du har købt, hvis du kommer væk fra din e-mail. Du kan downloade op til 3 gange og der er ingen udløbsdato.

Får du mod forventning ikke en e-mail, så tjek lige “spam”, inden du kontakter OnceAgain:)

Yderligere information

Sværhedsgrad

Middel